24-uurs thuiszorg in heel Nederland

Global Care Capacity biedt professionele en betaalbare 24-uurs thuiszorg in heel Nederland. Wij werken met gekwalificeerde verzorgenden vanuit Europa. Onze 24-uurs inwonende zorgverleners zijn geschikt voor zorgvragers, die intensieve en/of ongeplande 24- uurs thuiszorg nodig hebben en graag thuis willen blijven wonen.

24-uurs thuiszorg op maat

Onze zorgmanagers stellen een 24-uurs thuiszorg plan op, geheel aangepast aan uw 24-uurs zorg wensen. De intensieve 24-uurs thuiszorg en begeleiding in eigen huiselijke omgeving verbetert de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de zorgvrager. De zorgvrager bouwt een intense band op met een of twee zorgverleners.

Betaalbare 24-uurs zorg voor elke zorgvrager

Dankzij de efficiënte inzet en organisatie van onze 24-uurs thuiszorg, bieden wij de zorg voor een aanzienlijk lager tarief dan reguliere en/of particuliere thuiszorg. De 24–uurs thuiszorg via Global Care Capacity kunt u vergoed krijgen vanuit uw PGB. Indien gewenst kunnen wij ook de aanvraag snel en efficient voor u regelen, geheel volgens de normen van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), Bureau Jeugdzorg, uw gemeente of zorgverzekeraar. Vanaf ZZP-5 kan de inwonende zorgverlener volledig gefinancierd worden vanuit het PGB. Onze zorgmanager vraagt de(her) indicatie, ZZP en PGB aan voor de zorgvrager aan en regelt hulpmiddelen.

Kwalitatieve 24-uurs zorg

Onze inwonende zorgverleners hebben een opleiding vergelijkbaar met Niveau 2,3 of 4 en/of ruime ervaring in de gezondheidszorg. De verzorgenden en verpleegkundigen, wonen bij de zorgvrager thuis om zo de flexibele 24 uurs zorg te kunnen leveren en spreken Duits of Engels. Ze zijn bereid Nederlands te leren indien nodig. D.m.v. de online dag evaluatie, monitort de zorg manager en familie/mantelzorger de zorgvrager, alles geheel conform het door ons opgestelde zorg leefplan. Deze worden doorgesproken tijdens de verschillende evaluatiemomenten en huisbezoeken van onze zorgmanager.

Global Care Capacity is een zusterbedrijf van Smiling Faces :www.smilingfaces.nl. Voor meer informatie: Klik hier voor onze brochure