Zorgpersoneel op elk niveau, zorgvuldig gescreend 

Global Care biedt u diverse profielen en diensten om uw vraag naar zorgpersoneel in te vullen.

  • Een zorgmedewerker van Zorghulp niveau 1 tot een verzorgende IG niveau 3.
  • Voor ouderen-, gehandicapten- en thuiszorg.
  • Een zorgmedewerker voor korte of lange termijn.
  • Een zorgmedewerker die u zelf in dienst neemt of iemand die bij ons partnerbureau in het buitenland op de payroll staat.

Het niveau waarop de zorgmedewerker instroomt hier in Nederland, is afhankelijk van de diplomawaardering, ervaring en Nederlandse taalvaardigheid.

In veel landen is er geen onderscheid tussen verzorgenden en verpleegkundigen zoals wij dit in Nederland kennen. De meeste kandidaten hebben een diploma gewaardeerd op verzorgende IG niveau 3 en hebben ruim voldoende kennis en ervaring om in Nederland in te stromen. Afhankelijk van hun diploma, motivatie, competenties en ontwikkeling van de Nederlandse taal, stromen zij door naar een hoger niveau in de zorg, in de jaren dat ze hier werken.

Global Care Capacity voegt graag iets toe aan de ontwikkeling van zorgmedewerkers, zodat ze deze kennis en ervaring terug kunnen geven aan de zorgsector in hun eigen land. Samen met uw zorginstelling maken we graag een ontwikkelingsplan per zorgmedewerker.

De basis van een succesvolle samenwerking begint bij de werving van het juiste profiel en een gedegen selectie/screening. Voor de keuze van de juiste zorgmedewerker ontvangt u graag volledige en juiste informatie over vaardigheden, persoonlijkheid, motivatie, ervaringen en diplomawaardering (opleiding). Zowel in Nederland en buitenland heeft Global Care Capacity een ervaren netwerk om u de geschikte zorgmedewerkers te presenteren!