Professioneel in recruitment en regelwerk van

zorgmedewerkers

De dienstverlening van Global Care Capacity is breed en professioneel: recruitment, regelwerk en begeleiding. Uitgangspunt hierbij is het TNO Certificeringschema voor Bemiddelingsbureaus Buitenlandse Medewerkers (KBBW). Wat kunt u van Global Care Capacity verwachten?

  • Welke oplossing past het beste bij ons? Global Care Capacity biedt u diverse profielen. Van zorgmedewerker niveau 1 tot niveau 3 IG. Bent u op zoek naar een zorgmedewerker voor korte of lange termijn? In een verkennend gesprek helpen we u graag verder.
  • Welke zorgmedewerker past het beste bij onze zorginstelling? Welke kennis, opleiding, ervaringen, persoonlijkheid en vaardigheden vindt u belangrijk in een zorgmedewerker? Nadat u bij ons een zoekopdracht heeft geplaatst, stellen we samen met u een profiel of meerdere profielen op. Op basis van uw profiel matchen we u met de juiste zorgmedewerkers uit onze database of gaan we actief op zoek naar enkele geschikte zorgmedewerkers.
  • Wat kan ik van een zorgmedewerker verwachten? Wij informeren de zorgmedewerker en uw zorginstelling over de basis van de samenwerking. De zorgmedewerker wordt afhankelijk van zijn ervaring, diploma, land van herkomst en kennis van de Nederlandse taal samen met uw zorginstelling begeleid tot het niveau dat nodig is om goed te functioneren binnen uw organisatie. De buitenlandse zorgmedewerkers zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en enorm gemotiveerd voor de verantwoordelijkheden die zij hier in Nederland krijgen. Het is van belang dat zij snel aarden in onze Nederlandse samenleving en de Nederlandse taal voldoende spreken.
  • Hoe regelen we alle administratie rondom de inreis van onze zorgmedewerker goed? Afhankelijk van de kandidaten die wij voor u selecteren, kunt u rekenen op ondersteuning bij allerlei administratieve zaken rondom uw zorgmedewerker (o.a. vliegtickets, verzekeringen, huisvesting en een Nederlandse taalcursus).
  • Als onze zorgmedewerker in Nederland is, hoe zorgen we ervoor dat zij integreert in de Nederlandse samenleving? Deelname aan ons Enjoy & Explore Holland programma helpt de zorgmedewerker sociaal te aarden d.m.v. diverse culturele uitjes, onze maandelijkse Meet & Greet meetings en onze community op Facebook. Voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Daarnaast kunnen zorgmedewerkers altijd aankloppen voor advies of een luisterend oor.
  • Als de samenwerking tussen ons en de zorgmedewerker niet goed gaat, hoe kan Global Care Capacity ondersteunen? Als problemen zich voordoen, dan ligt de oorzaak vaak bij verschillende verwachtingen en/of miscommunicatie. Als zorginstelling bent u het eerste aanspreekpunt om eventueel werk gerelateerde vragen en problemen samen op te lossen. Natuurlijk willen wij u en de zorgmedewerker daar altijd bij ondersteunen. Wij delen graag onze ervaring en kennis op dit gebied met werkbare tips, of in serieuzere gevallen met een gesprek bij ons op kantoor. Als de verwachtingen duidelijk zijn, de communicatie tussen beide partijen helder en open zijn en de intenties integer, ligt er een goede basis voor een succesvolle samenwerking.